Вітаю Вас, Гість

19 лютого ранок в Вовчківському НВО розпочався лінійкою-реквіємом "День пам'яті Небесної сотні. Герої не вмирають!" З портретів загиблих наприкінці лютого в коридорі школи було створено "Алею пам'яті". Протягом дня горіла свіча - памяті та було організовано перегляд документальних стрічок: "Зима, що нас змінила", ... Читати далі »

Переглядів: 407 | Додав: Оса | Дата: 20.02.2016 | Коментарі (0)

З метою поліпшення екологічної ситуації Київської області, створення сприятливих умов для розвитку волонтерства і самореалізацїї молоді, розвитку волонтерського руху, спільного прагнення до кращого майбутнього в розбудові екологічного сектору, громадська організація «Let’s do it, Ukraine» спіл ... Читати далі »

Переглядів: 405 | Додав: Оса | Дата: 16.02.2016 | Коментарі (0)

Міністерство освіти і науки України надало роз’яснення щодо організації навчально-виховного процесу в частині освоєння учнями в повному обсязі навчального матеріалу в умовах запровадження карантину, перенесення строків (продовження) канікул тощо.

МОН інформує, що зміст матеріалу з кожного навчального предмета визначається навчальною програмою, а кількість годин на тиждень на вивчення предмета ... Читати далі »

Переглядів: 349 | Додав: Оса | Дата: 04.02.2016 | Коментарі (0)

Для популяризації безпечної поведінки дітей та учнівської молоді на дорозі, попередження негативних наслідків дорожньо-транспортних пригод та дитячого дорожньо-транспортного травматизму 10 березня 2016 року відбудеться обласний конкурс плакатів «Безпека дорожнього руху – це життя!».

... Читати далі »

Переглядів: 303 | Додав: Оса | Дата: 16.01.2016 | Коментарі (0)

 

300_400_031121001452944495

 

22 січня, у День Соборності України, у Фастові відбудуться обласні урочистості з нагоди 97-ої річниці проголо

шення Акту Злуки Української Народної і Західноукраїнської Народної республік в єдину 

соборну державу. У новітню історію національно-визвольних змагань України особливою сторінкою вписано дату – 1 грудня 1918 року, коли у залізничному вагоні на станції Фастова було підписано передвступний договір між УНР та ЗУНР про наміри об’єднання обох республік в єдину державу – Українську Народну Республіку. ... Читати далі »

Переглядів: 349 | Додав: Оса | Дата: 16.01.2016 | Коментарі (0)

Для попередження поширення захворювань на грип та ГРВІ і для уникнення епідемічних ускладнень та можливих летальних наслідків у Київській облдержадміністрації  розробили відповідний комплексний план організаційних та протиепідемічних (профілактичних) заходів у епідемічний сезон 2015-2016 років.

Згідно нього, у передепідемічний період відповідні сл ... Читати далі »

Переглядів: 350 | Додав: Оса | Дата: 16.01.2016 | Коментарі (0)

  

 

27 листопада у районному будинку культури райдержадміністрацією було організовано мітинг-реквієм «Скорботна свічка пам’яті святої». Учасниками заходу стали учні районних шкіл - наше підростаюче покоління, адже нація тільки тоді має майбутнє, коли пам’ятає своє минуле.

На заході були присутні голова РДА Григорій Дубина, його заступник Світлана Шевченко, голова райради Петро Качкалда та представники громадськості району.

Голодомор… Його жертви… Знищення українських синів і дочок – ця тема найболючіша з усіх, яких торкаєшся вдивляючись у ті страшні роки.

За ці голодомори, а було їх в Україні вчинено три, від голоду та на засланні загинуло до 5 млн. дітей. Доля тих, хто вижив була нелегкою. В їхніх тілах на все життя огніздилися недуги, а в душах страх. ... Читати далі »

Переглядів: 344 | Додав: Оса | Дата: 04.12.2015 | Коментарі (0)

З 2 по 6 листопада  у школі проходив тиждень початкової школи. Серед заходів, в яких приймали участь учні  були зокрема « Інтелектуальний турнір» , « Весела спортивна естафета», « Ми –пішоходи» ,конкурс виробів із природних матеріалів, а також участь  у святі дитячого садка « Урожайна осінь».

... Читати далі »

Переглядів: 552 | Додав: Оса | Дата: 26.11.2015 | Коментарі (0)

Осiн__золотаУ різновіковій групі «Капітошка» Вовчківського НВО «ЗОШ І-ІІ ступенів – ДНЗ» Переяслав-Хмельницького району відбулося свято «В українській хаті з Осінню на святі». Хоча свято осені проводиться щорічно, але цього разу воно було особливо цікавим. Можливо тому, що в нинішньому році контингент дошкільників значно збільшився, і майбутні першокласники досить вправно відтворювали всі номери казкового сценарію. А можливо тому, що тішила око колоритна декорація в українському стилі: паркан з глечиками, і хатинка, і діжа, і великий красивий коровай, спечений вихователем групи. ... Читати далі »

Переглядів: 437 | Додав: Оса | Дата: 26.11.2015 | Коментарі (0)

 

Ось вона, довгоочікувана осіння мить. І хоч небо уже не таке блакитне як влітку, а сонце  не пестить нас своїми ніжними промінцями - проте в районному Будинку культури було затишно, весело, хвилююче і сонячно від дитячих  переживань та посмішок. Адже 12 листопада тут тринадцятий  рік поспіль традиційно проходив  відбірковий тур фестивалю «Таланти твої, Переяславщино!» - конкурс читців-декламаторів «Золота осінь», присвячений Дню української писемності та мови, який проводив Будинок дитячої та юнацької творчості Переяслав-Хмельницької РДА.

 Захід проводився з метою піднесення престижу української мови серед учнівської молоді, популяризації поетичної спадщини нашого народу, виявлення і підтримки юних талантів і обдарувань.

До складу почесного журі увійшли:  Середа К. А.,  головний      спеціаліст відділу освіти

 ( голова журі); Красюк Т.В., директор БДЮТ; Осаулова Л.О. - методист БДЮТ та

Скляренко А.С. – методист Будинку культури.

      Розпочали конкурс врочистими словами юні ведучі - Погребний Олександр та Коломієць Аліна, учні Дем'янецької ЗОШ І-ІІІст.

     Представники 23  загальноосвітніх закладів району та Будинку дитячої та юнацької творчості Переяслав-Хмельницької РДА представили на розгляд журі виконання поезій українських авторів та творів зарубіжних поетів, перекладені на рідну мову. Присутніх в залі зачудовувала краса нашої поезії і лише тривожні та трагічні вірші про війну, яка так раптово увірвалися в  мирне життя українського народу, додавали смутку.

       Нелегким було завдання журі вибрати з поміж  чудових виконавців найкращих. Але конкурс є конкурс і тому  конкурсанти вибороли такі місця:

Молодша вікова група:

І місце – Діана  Бельніцька, учениця Світанківского НВО «ЗОШ І-ІІст.-ДНЗ» (керівник Бузницька Ю.П.)

 

ІІ місце – Басараб Тетяна, учениця Гайшинського НВО «ЗОШ І-ІІст.-ДНЗ» (керівники Басараб Н.С.,  Левченко І.М.)

 

ІІІ місце – Аврамич Яна, учениця Переяславського НВО «ЗОШ І-ІІст.-ДНЗ» (керівник Піскун О.М.)

 

Середня вікова група

І місце – Онищенко Анастасія, учениця Великокаратульської ЗОШ І-ІІІст. (керівник Бицюра Т.І.)

 

ІІ місце – Чайка Вікторія, учениця Малокаратульського НВО «ЗОШ І-ІІст.-ДНЗ» (керівник Захарчук Г.Г.)

 

ІІІ місце – Кутова Вікторія, учениця Гайшинського НВО «ЗОШ І-ІІст.-ДНЗ» (керівники Левченко І.М., Шинкар Т.Г.)

 

Старша вікова група

 

І місце – Сумченко Елліна, учениця Дівичківської ЗОШ І-ІІІст. (керівник Морозовська С.І.)

 

ІІ місце – Кравченко Анна, учениця Мазінського НВО «ЗОШ І-ІІст.-ДНЗ» (керівник Білокінь Н.В.)

 

ІІІ місце - Чухно Євгенія, учениця Улянівського НВО «ЗОШ І-ІІІст. (керівник Куртяк Л.М.)

 

 

    Урочисто відбулося нагородження переможців конкурсу - голова журі  Середа Катерина  та Скляренко Анна  привітали  всіх учасників, а  переможці отримали грамоти відділу освіти.

            Поздоровляємо переможців, щиро дякуємо всім за участь та бажаємо не зупинятися на досягнутому! 

... Читати далі »

Переглядів: 347 | Додав: Оса | Дата: 12.11.2015 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 25 26 27 28 29 ... 32 33 »