Вітаю Вас, Гість

13:15
ВСЕУКРАЇНСЬКА АКЦІЯ «ЗРОБИМО УКРАЇНУ ЧИСТОЮ РАЗОМ!»

З метою поліпшення екологічної ситуації Київської області, створення сприятливих умов для розвитку волонтерства і самореалізацїї молоді, розвитку волонтерського руху, спільного прагнення до кращого майбутнього в розбудові екологічного сектору, громадська організація «Let’s do it, Ukraine» спільно з міжнародним рухом «Let’s Do It! World» за підтримки ряду громадських організацій проводить щорічну всеукраїнську соціально-екологічну акцію з прибирання зелених зон та благоустрою територій «Зробимо Україну чистою разом!», яка запланована на 23 квітня 2016 року.

Громадська організація “Let’s do it, Ukraine” - учасник загальносвітового руху “Let’s Do It! World”, що об’єднує понад 13 мільйонів людей в 113 державах, які щорічно в обраний день виходять на прибирання у своїй країні.

Запрошуємо долучитись до акції. Ваша підтримка надасть змогу провести Всеукраїнську акцію «Зробимо Україну чистою разом!» на високоякісному рівні та зробити вагомий внесок у виховання дбайливого ставлення громадян до довкілля та розвиток волонтерського руху в Україні.

Переглядів: 405 | Додав: Оса | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: