Вітаю Вас, Гість

12:49
В українській хаті з Осінню на святі

Осiн__золотаУ різновіковій групі «Капітошка» Вовчківського НВО «ЗОШ І-ІІ ступенів – ДНЗ» Переяслав-Хмельницького району відбулося свято «В українській хаті з Осінню на святі». Хоча свято осені проводиться щорічно, але цього разу воно було особливо цікавим. Можливо тому, що в нинішньому році контингент дошкільників значно збільшився, і майбутні першокласники досить вправно відтворювали всі номери казкового сценарію. А можливо тому, що тішила око колоритна декорація в українському стилі: паркан з глечиками, і хатинка, і діжа, і великий красивий коровай, спечений вихователем групи.

А на тлі синього осіннього неба, назустріч сонцю, летіли білі лелеки. А ще додало цікавості виконання пісні, під час якого діти тримали в руках дари осені: калину, колоски, кавун, качани, яблука, груші. Співаючи про листопад, малята високо піднімали осінні листочки, з якими потім танцювали танок. Особливої святковості надавало ще й національне вбрання дітей і працівників.

Сценарій свята включав також різноманітні ігри, як для дітей, так і для їхніх батьків. Батьки заздалегідь зі своїми дітьми готували композиції на осінню тематику. Журі визначило призові місця. Переможцем стала родина

Хобти Анастасії. Вона виготовила цілий український двір: це і хата, і криниця з відерцем, і віз з овочами – і все це з овочів та осіннього листя.

Свято Осені співпало з проведенням тижня початкової школи в закладі, тому учасниками й глядачами були учні початкових класів.   Господинею свята була Осінь – учениця 4 класу Корнієнко Вікторія.

Свято пройшло цікаво й весело, і по закінченню діти мали можливість пограти в свої улюблені ігри.

Музичний керівник Вовчківського НВО «ЗОШ І-ІІІ ст.-ДНЗ» Дяченко Валентина Іванівна

Переглядів: 437 | Додав: Оса | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: