Вітаю Вас, Гість

Пам'ятка для населення - Геморагічна лихоманка Ебола

 

Хвороба Ебола (раніше називалася «геморагічна лихоманка Ебола») - гостра вірусна висококонтагіозна хвороба, що викликається вірусом Ебола, та характеризується високою летальністю (50 – 90%). У природі резервуаром вірусу є, головним чином, кажани та мавпи. Вірус Ебола був вперше виявлений у 1976 р. в районі річки Ебола на території теперішньої Демократичної Республіки Конго. Відтоді спалахи цієї хвороби періодично з’являються в ряді африканських країн.

Натепер велика епідемія цієї хвороби спостерігається в Західній Африці (Гвінея, Сьєрра-Леоне, Ліберія, Нігерія, Сенегал) із числом захворілих понад 3 тис. осіб (померло понад 1.5 тис. хворих). Перший хворий заразився від інфікованої тварини. Надалі має місце передача вірусу від людини до людин ... Читати далі »

Переглядів: 409 | Додав: Оса | Дата: 22.09.2014 | Коментарі (0)

 

 На виконання доручення Віце-прем’єр-міністра України від 03.07.2014 р. № 24056/1/1-14 до листа Національного Олімпійського комітету України від 25.06.2014 р. № 505-НК у рамках Всеукраїнської акції «Олімпійський урок – 2014»«Олімпійський тиждень – 2014» та з нагоди Дня фізичної культури та спорту у період з 6 по 13 вересня 2014 року учні та вчителі Вовчківського НВО "ЗОШ І-ІІ ст. - ДНЗ". взяли активну участь у проведенні “Олімпійського тижня”.

Переглядів: 344 | Додав: Оса | Дата: 15.09.2014 | Коментарі (0)

Інформація
про проведення першого уроку у Вовчківському НВО "ЗОШ І-ІІ ст. - ДНЗ"
на тему: «Україна – єдина країна»

    Україна - це країна, яка впродовж усього періоду існування боролася за волю та незалежність. І зараз ми переживаємо переломні часи у житті кожного і держави загалом. Незалежність, здобута понад 20 років тому, тепер під загрозою. В небезпеці і територіальна цілісність України. Наша Батьківщина стоїть на роздоріжжі, де є один правильний шлях, решта – приведуть до розрухи, хаосу та згасання. Тільки в єдно ... Читати далі »

Переглядів: 367 | Додав: Оса | Дата: 15.09.2014 | Коментарі (0)

Перший клас сьогодні вам
Відчиняє двері,
... Читати далі »

Переглядів: 384 | Додав: Оса | Дата: 15.09.2014 | Коментарі (0)

Кожен з відпочиваючих у пришкільних таборах може з упевненістю сказати:

«Не сумує в нас ніхто: тут змагання і кіно, і походи, й вікторини – всі розваги для дитини!»

а ось і фото 

 

   ... Читати далі »

Переглядів: 389 | Додав: Оса | Дата: 17.06.2014 | Коментарі (0)

  

 29 травня на базі Єрківецького НВО "ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ" відбулася районна  спартакіада дошкільнят, присвячена Міжнародному дню захисту дітей.   Привітати юних спортсменів завітали депутат обласної ради Віктор Шеремета, сільський голова села Єрківці Катерина Кондратенко , заступник голови райдержадміністрації Валентина Губар,  начальник відділу освіти Таміла Дубина. 

   Змагання проходили за видами: 

 - біг 30 метрів;

 -  метання м'ячика;

 -  стрибки в довжину (з місця).

    Із 20 дошкільних закладів району на змагання прибуло 19. Головний суддя спартакіади Сергій Степаненко розвів команди по місцях змагань.

    Найшвидше дистанцію у 30 метрів серед дівчат подолала вихованка ДНЗ «Калинка» села Велика Каратуль Діана Сімак.

   У хлопчиків кращий результат показав В’ячеслав  Мороз, вихованець ДНЗ «Сонечко» села Дівички. 
    У стрибках  в довжину серед хлопчиків переміг  Максим  Болілий, вихованець   ДНЗ «Колосок» села Циблі, а   серед дівчаток стала Ілона Ворона,вихованка Гайшинського НВО "ЗОШ І-ІІ ст. – ДНЗ". 
    У метанні м’ячика  рівних не було Олександру Кравченку, вихованцю Вовчківського НВО "ЗОШ І-ІІ ст. – ДНЗ", а серед дівчаток  Вікторії Шинкаренко з ДНЗ «Веселка» села Дем’янці. 
    В командних змаганнях, третій рік поспіль, призове місце посіли юні вихованці ДНЗ «Колосок» села Циблі.
    Переможці та призери  у індивідуальних видах змагань були нагороджені  грамотами, дипломами та медалями.  А в командних змаганнях – кубками, дипломами та подарунками. 
    Подарунки та нагороди дошкільнятам вручали: заступник голови райдержадміністрації Валентина Губар,  начальник відділу освіти Таміла Дубина, голова профспілки працівників освіти Надія Каменська. 

     ... Читати далі »

Переглядів: 413 | Додав: Оса | Дата: 03.06.2014 | Коментарі (0)

           Дорогі учні! Шановні вчителі та батьки!

          Відзначення останнього дзвоника — чудова шкільна традиція, справжнє свято, хоча його немає в жодному календарі.

           Хвилюючі почуття переповнюють сьогодні наймолодших: взято першу сходинку на шляху пізнання. Це прихід літніх канікул, що дадуть змогу відпочити, загартувати себе, набратися сил.

           Низький уклін вам педагогам – творцям високоосвіченого та духовного суспільства за формування у нинішнього покоління громадян нових ціннісних орієнтирів, заснованих на засадах української національної культури і духовних цінностях.

          Дорогі школярі! Попереду – нові вершини та нові досягнення. А головне – непросте доросле життя, в якому щодня доведеться робити важливий вибір, відстоювати власні думки та відповідати за прийняті рішення. Бажаю кожному з вас впевнено йти життєвою дорогою і завжди досягати поставленої мети.

          По-особливому урочистий цей день і для батьків, дідусів та бабусь. Вони, разом з вами, пройшли рік шкільного життя, раділи успіхам, переймалися невдачами. Цінуйте їхню любов і підтримку.

                 Щастя всім, добра, міцного здоров’я та успіхів! ... Читати далі »

Переглядів: 361 | Додав: Оса | Дата: 03.06.2014 | Коментарі (0)

Цей день завжди збережеться у пам'яті прийдешніх поколінь. 9 Травня - це День Перемоги для кожного з нас, свято, яке назавжди залишиться в наших серцях.

Пам'ять про них непідвладна часу, як непідвладна часу любов до Батьківщини. Так було і буде завжди – і через десять років, і через сто, і через століття. Обов'язок нинішніх поколінь – бути гідними продовжувачами справи переможців, що вирвали країну з лап фашистів, що врятували її і зберегли прекрасною і квітучою.

Для України 9 Травня має особливе значення, адже нам завжди було близьким прагнення до миру і спокою, свободи й доброту. Велика Перемога об'єднує нас і робить Україну сильнішою.

Ми, колектив та учні Вовчківського НВО,  щиро вітаємо всіх співвітчизників з Днем Перемоги. Нехай для людства страхіття війни більше ніколи не стануть реальністю. Ми всі повинні цінувати мир і сприймати його як найбільше благо. Нехай у Ваших родинах панує злагода і спокій, а оселі повняться достатком!

  

... Читати далі »

Переглядів: 379 | Додав: Оса | Дата: 08.05.2014 | Коментарі (0)

 Прийшов час традиційного весняного прибирання нашого села.
Кожного року весна приносить із собою не тільки відродження природи, а й чимало роботи. Щороку нам відкривається неприваблива картина – сміття у дворах, на вулицях, у місцях масового відпочинку... Турбота про чистоту рідного села є найкращим проявом любові до нашого спільного дому. Разом ми зробимо Вовчків затишним та впорядкованим для всіх мешканців, привітним для гостей. Посадимо дерева, кущі, квіти на клумбах, і не тільки в себе у дворі, а й поблизу нього. Ними буде милуватися око, а душа отримає спокій і задоволення. Будьмо господарями свого дому! Тут жити нам і нашим дітям! Подбаємо про його благоустрій разом!
Всі на  суботник! ... Читати далі »

Переглядів: 372 | Додав: Оса | Дата: 18.04.2014 | Коментарі (0)

Сердечно вітаємо вас усіх зі світлим святом Воскресіння Христового! Щиро бажаю вам земної благодаті, добробуту, окриленого настрою, миру, злагоди й душевної радості. Нехай цей Великий День дарує усім вам щастя, здоров'я, любов та непохитну віру в кращий завтрашній день, а величальні церковні дзвони наповнять земною радістю ваші чутливі серця. Міцного вам усім здоров'я, родинного затишку й творчої наснаги в ім'я процвітання нашої Незалежної держави та рідного краю. Христос воскрес! ... Читати далі »

Переглядів: 415 | Додав: Оса | Дата: 18.04.2014 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 29 30 31 32 33 »