Вітаю Вас, Гість

10:41
Перший урок «Україна – єдина країна»

Інформація
про проведення першого уроку у Вовчківському НВО "ЗОШ І-ІІ ст. - ДНЗ"
на тему: «Україна – єдина країна»

    Україна - це країна, яка впродовж усього періоду існування боролася за волю та незалежність. І зараз ми переживаємо переломні часи у житті кожного і держави загалом. Незалежність, здобута понад 20 років тому, тепер під загрозою. В небезпеці і територіальна цілісність України. Наша Батьківщина стоїть на роздоріжжі, де є один правильний шлях, решта – приведуть до розрухи, хаосу та згасання. Тільки в єдності ми зможемо подолати проблеми і обрати правильну дорогу. Розбудова України, а отже, достаток і достойне життя її громадян, залежить лише від спільної наполегливої праці. І саме сьогодні, як ніколи, доцільно виховувати у молодого покоління почуття патріотизму, любові та гордості за Батьківщину, відданості справі, зміцнення державності, активної громадянської позиції, виховання толерантного ставлення до культур народів, які проживають на теренах України.

    З метою формування у школярів національної самосвідомості, української ідентичності, ціннісного ставлення до суспільства і держави КОІПОПК було рекомендовано у закладах освіти Київської області у 2014/2015 навчальному році провести Перший урок на тему: «Україна – єдина країна».

    Перший урок нового навчального року став поштовхом до подальшої роботи з об’єднання учнів, педагогів, батьків довкола спільної цінності – територіальної цілісності держави, згуртованості суспільства.

    Кожному класному керівнику нашої школи було важливо донести до учнів, що наявність у людей різних поглядів з тих чи інших питань є природним станом громадянського суспільства. При цьому непорушними є державний суверенітет, незалежність, територіальна цілісність, демократичні засади державного устрою.

Переглядів: 370 | Додав: Оса | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: