Вітаю Вас, Гість

На заході нашої країни  в даний час іде війна. Ми цього не відчуваємо. Але, щоб нам жилося в спокої, там гинуть люди. Тож не треба забувати про це ні хвилини і дякувати воїнам, які нас захищають.

Учні і колектив нашого закладу вирішили в будь який  спосіб віддячити бійцям  за це, зробити щось посильне по можливості. У нашому районі знаходиться госпіталь, де проходять реабілітацію воїни АТО. Ми вирішили поїхати туди з концертом, щоб якось розважити хворих, відволікти їх від тяжких дум, показати їм, що про них не забули, що їм дякують ті, ради кого вони жертвують життям. З концертом і гостинцями ми провідали воїнів. Вони ж дякували всім про гарно проведений час, розповідали про своє житття. Зустріч проходила в патріотичному настрої. Діти зрозуміли, що їхня поїздка була недаремною.

Дякуємо волонтеру Розовик Світлані Василівні, яка допомогла організувати зустріч і фермеру місцевого господарства ПП « Антарес», надійному другу школи, Романенку Володимиру Івановичу, який виділив кошти на транспортні послуги. А також батькам наших учнів і колективу закладу, завдяки яким був проведений напередодні благодійний ярмарок. На вторговані гроші  придбані гостинці воїнам АТО. ... Читати далі »

Переглядів: 359 | Додав: Оса | Дата: 02.05.2018 | Коментарі (0)

27 квітня  до нас завітали представники міжнародної благодійної організації « Можливості». Нашому  закладу випала можливість  прийняти  участь у проекті « Сумка Самарянина» .Спочатку з дітьми була проведена розважальна програма і показана лялькова вистава. Потім 15 американців роздали подарунки дітям. Радості дітей не було меж. Вони роздивлялися вміст коробок, заглядали один до одного в коробку, обмінювались іграшками. Ці подарунки збирають в 10 країнах світу, а роздають  у  більше ніж 100. Щороку їх кількість збільшується - уже більше 10 мл.шт. ... Читати далі »

Переглядів: 394 | Додав: Оса | Дата: 02.05.2018 | Коментарі (0)