Вітаю Вас, Гість

20:54
Концерт для воїнів АТО

На заході нашої країни  в даний час іде війна. Ми цього не відчуваємо. Але, щоб нам жилося в спокої, там гинуть люди. Тож не треба забувати про це ні хвилини і дякувати воїнам, які нас захищають.

Учні і колектив нашого закладу вирішили в будь який  спосіб віддячити бійцям  за це, зробити щось посильне по можливості. У нашому районі знаходиться госпіталь, де проходять реабілітацію воїни АТО. Ми вирішили поїхати туди з концертом, щоб якось розважити хворих, відволікти їх від тяжких дум, показати їм, що про них не забули, що їм дякують ті, ради кого вони жертвують життям. З концертом і гостинцями ми провідали воїнів. Вони ж дякували всім про гарно проведений час, розповідали про своє житття. Зустріч проходила в патріотичному настрої. Діти зрозуміли, що їхня поїздка була недаремною.

Дякуємо волонтеру Розовик Світлані Василівні, яка допомогла організувати зустріч і фермеру місцевого господарства ПП « Антарес», надійному другу школи, Романенку Володимиру Івановичу, який виділив кошти на транспортні послуги. А також батькам наших учнів і колективу закладу, завдяки яким був проведений напередодні благодійний ярмарок. На вторговані гроші  придбані гостинці воїнам АТО.

Переглядів: 360 | Додав: Оса | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: