Вітаю Вас, Гість

22:14
Святкування Нового року

 Новий  рік  - довгоочікуване і бажане свято ,особливо для дітей . Тому  у нашому закладі підготовка до нього розпочалася заздалегідь.  Учні у вільну хвилину  вирізали і клеїли для оздоблення зали великі ажурні сніжинки. Інші малювали вітальні  яскраві  плакати  з зображенням новорічних атрибутів і символом нового року – собакою. На перервах і після уроків діти з педагогом-організатором Гаврилюк Н.В. і музичним керівником Дубиною Д.О.  довго репетирували , придумували цікаві костюми і репліки героїв.

 Результати  плідної роботи всі побачили у день святкування . Новорічне свято відбулося у вигляді пригод у казковому лісі.  Діти зустрічалися з казковими героями, які  хотіли відсвяткувати Новий рік разом, але їм весь час заважали злі сили. У кожній казці добро перемагає зло. Так трапилося і у нашій новорічній казці. На святі були смішні розваги, багато танців і пісень.

  А в кінці по традиції  Дід Мороз і Снігуронька роздали всім діткам новорічні солодкі подарунки . За цю приємність заклад висловлює подяку ПП « Антарес» , зокрема його керівнику Романенку Володимиру Івановичу.

Переглядів: 363 | Додав: Оса | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: