Вітаю Вас, Гість

 

Сім’я, родина, рід - які слова святі. Вони потрібні кожному в житті. Якщо зміцніє не одна родина - міцніше стане наша Україна. Такими словами розпочалося родинне свято у Вовчківському НВО « ЗОШ І-ІІ ступенів –ДНЗ» . Ідея зібрати всі сім’ї наших учнів в одну шкільну родину виношувалась давно , щоб подякувати мамам, татам, бабусям і дідусям, рідним за вихованих і розумних дітей. А ще ніщо так не об’єднує родину, як спільно проведені години.

Перед проведенням свята було зроблено багато роботи: зібрані матеріали родинних умільців на виставку, на оздоблення святкової кімнати, також потрібно було  знайти серед родин і продемонструвати вокальні і артистичні дані у вигляді виступів у концертній програмі.

І ось зібралися працівники закладу, діти, старші і молодші представники родин. Спортивна зала  на день свята перетворилася  на сільську світлицю, від якої всі були в захваті.  У програмі  взяли участь батьки і діти. Учні співали пісні, розказували вірші, танцювали. Учениця 6 класу, крім виконаного  танцю, заграла мелодію на баяні, а також разом з мамою під акомпонемент дяді заспівала. Учениця 4 класу Боднар Софія також співала з мамою. А учень 5 класу Русін Олег і його мама дуже артистично виконали смішну сценку.

Працівники закладу зробили свій внесок у проведенні закладу: прикрасили зал, допомагали складати програму заходу. Але , звичайно , найбільша заслуга в цьому педагога-організатора Гаврилюк Н.В. Ведучими були вихователь дитсадка Розовик Л.П. і комірник Бєдак Л.В. А у виконанні вчителя музичного мистецтва Дубини Д.О. прозвучали дві пісні про маму. Директор НВО Глоба С.М.  у своєму виступі подякувала всім родинам за участь у святі , побажала миру , єдності і подальшої співпраці.

Свято було довгим ,  різноманітним   і цікавим, після якого всі з задоволенням покуштували коровай і солодощі з чаєм .Роздивилися матеріали виставки , де найбільше відзначилася сім’я Сясько. Батьки потроху розходилися, а діти ще довго не могли  полишити свою другу домівку – гралися, танцювали, співали. ... Читати далі »

Переглядів: 325 | Додав: Оса | Дата: 28.03.2018 | Коментарі (0)