Вітаю Вас, Гість

22:03
«Врятувати мрію»

День святого Миколая це найбажаніший день у році для дітлахів і не тільки, день зустрічі з мріями та подарунками. Свято дитинства й щедрості. З його приходом кожен з нас сподівається на якесь маленьке диво, здійснення заповітної мрії, котра під силу лише святому. Саме під назвою «Врятувати мрію» в цьому році 17 грудня відбулося свято для  дітей нашого району в Будинку культури, організоване Будинком дитячої та юнацької творчості спільно з  Переяслав-Хмельницькою районною державною адміністрацією, Службою у справах дітей та сім’ї, відділами молоді та спорту, освіти та культури, Переяслав-Хмельницьким міськрайонним центром зайнятості та Службою у справах дітей, сім’ї та молоді.

  Більше 300 дітей із захопленням взяли участь у танцювальному флешмобі «Круг ялинки станьмо», квесті «У новорічному ритмі», грі в сніжки «Зимові розваги» та шести майстер-класах, проведених керівниками гуртків Будинку дитячої та юнацької творчості, де кожен міг обрати заняття до душі. Це, зокрема, виготовлення сніговика (керівник  Порало Л.В.), ангелочків (керівник Солодуха Я.Т.,), мишки - символа Нового року (керівник Дідичук Н.І.), домовичків  (керівник Авраменко Т.В.), ялинкових прикрас (керівники Сміла Г.С. та Дяченко О.В.).

Учасники свята захоплено розглядали виставку виробів учасників конкурсу «Новорічна композиція», а дехто навіть впізнав свої роботи.  

      На святі також проходив благодійний ярмарок солодощів «Свято наближається», де кожен бажаючий міг придбати щось смачненьке, а виручені кошти будуть направлені воїнам ООС. В. о. голови Переяслав-Хмельницької РДА Андрій Коркач та начальник відділу освіти Таміла Дубина також не залишилися осторонь акції і придбали смаколики зроблені дитячими руками.

Локація Святого Миколая  та  святкова фотозона були до кінця свята заповнені бажаючими зробити фото на згадку про свято. А новорічне чаювання з цукерками, що відбулося завдяки районній організації профспілки, сприяло теплому спілкуванню та згуртуванню дітей району.

                Апогеєм свята звичайно став святковий мюзикл до Дня Святого Миколая «Врятувати мрію», де казкові герої (вихованці БДЮТ та учні ЗЗСО) вирішували нагальну проблему Леді Сноу – врятувати мрію маленької дівчинки.

Радість, усмішка та щирість в дитячих очах ще раз переконали усіх присутніх на святі, якою великою справою є творити добро, дарувати один одному любов та доброту.

Переглядів: 254 | Додав: Оса | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: