Вітаю Вас, Гість

20:30
«Вийди, вийди, сонечко», – співав найменший артист у Вовчкові

Цього року на святі села у Вовчкові, яке відбулося недавно, було особливо людно. Можливо, тому, що вперше за багато років було зроблено капітальний ремонт будинку культури. Приємно було бачити свіжопофарбовану підлогу, оновлений інтер’єр сцени, нові штори, букети квітів на підвіконнях. У залі було тепло, бо працював обігрівач. На святі вітали ветеранів праці, учасників АТО, старожилів та молоді подружжя. Їм усім вручали квіти, грамоти та подарунки. Для них лунали музичні вітання від учнів Вовчківської школи.

Ансамбль «Надія» у складі четвертокласників Каті Сиченко, Насті Лихацької, Софійки Боднарук, Оксани Сабадахи виконав українську народну пісню «Прийшла весна з квітами». А в народній гумористичній пісні «Грицю, Грицю» соло виконав четвертокласник Олег Русін. Дуже сподобався глядачам виступ вихованця дитячого садка Олега Ігнатенка, який виконав пісню «Вийди, вийди, сонечко» під акомпанемент на дитячому баянчику його сестрички Каті.

Після концерту відбулося гуляння на свіжому повітрі, де були атракціони, традиційний куліш для всіх, ігри і танці до півночі.

Головним спонсором свята був фермер, житель Вовчкова Володимир Романенко.

Переглядів: 403 | Додав: Оса | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: