Вітаю Вас, Гість

14:14
Тиждень німецької мови

На протязі тижня були організовані різні заходи. До участі залучалися всі учні школи, які вивчають німецьку мову. Вони із задоволенням брали участь в таких заходах і навіть допомагали організації. Учні 4 – 9 класів виготовили стінгазети німецькою мовою «Deutschlernenistsuper», які прикрашали школу і всіх бажаючих ознайомлювали з культурою і традиціями Німеччини. Слід відмітити роботи учнів 9 класу : Сизоненко І., Романенко А. та Шаповаленко В.

Впродовж тижня була проведена вікторина між учнями 6-9 класів «Що ми знаємо про Німеччину?». Найкращими знавцями стали учні 6 і 7 класів, які здобули перемогу. 19 жовтня був проведений «День Кіно». Учні переглянули мультфільм «DieFixies», з якого дізналися цікаву інформацію і отримали багато задоволення. Учні 5 класу читали комікси, вірші, прислів’я і приказки німецькою мовою. Особливо підготувалися Сиченко К. та Сабадаха О.

Завершився тиждень німецької мови, хоча для нас він продовжиться ще до 25 жовтня 2017 року, участю у сьомому Всеукраїнському конкурсі з німецької мови «Орлятко», де учні матимуть можливість ще раз перевірити свій рівень володіння німецькою мовою.

Такі тижні формують інтерес до вивчення мови. Дякуємо всім учням, які активно брали участь у проведені тижня німецької мови. Всі учні продемонстрували свої досягнення.

Бажаємо перемагати і досягати успіхів у вивченні іноземних мов.

Переглядів: 419 | Додав: Таня | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: