Вітаю Вас, Гість

09:27
Пасхальна листівка воїну АТО.

 

Хто не знає свого минулого,

той не вартий свого майбутнього.

Хто не шанує видатних людей свого народу,

той сам не гідний пошани.

М. Рильський

Пріоритетним напрямком виховання дітей та молоді в національній системі освіти є патріотичне виховання. Патріотизм у сучасному розумінні – це відчуття того, що в моєму класі, школі, районі, селі, краї все мене стосується, все залежить від мене.

У рамках національно-патріотичного виховання в Вовчківському НВО проводяться виховні години, бесіди, темами яких є: святкування знаменних дат, ознайомлення із звичаями і традиціями українського народу, видатними людьми України.

Зворушливою була зустріч учнів із колишніми учнями школи – учасниками АТО.  Бійці Беренда Василь та Гріненко Олександр розповіли дітям про жахіття війни. Вперше у закладі проводився благодійний ярмарок солодощів. Кошти, зароблені юними кулінарами у сумі 1070 грн. передані в зону АТО.

Вихованці НВО також долучилися до акції « Напиши листа солдату».

Одним із напрямків роботи є відродження національних традицій через дитяче мистецтво. Учні 6, 7, 8 класів виготовляли пасхальну листівку воїнам АТО. Та до цієї справи були не байдужі і учні початкових класів, які з цікавістю спостерігали за роботою своїх товаришів. На зворотному боці листівки діти написали свої побажання хоробрим захисникам та дякували за те, що вони оберігають кожного з нас і нашу Україну.

На даний час в НВО триває акція «Подарунок бійцеві». Учні готують обереги, малюнки, привітання, які будуть передані воїнам, що проходять реабілітацію в місцевому госпіталі.

 

Світлана Свитко

Педагог-організатор

Вовчківського НВО

Переглядів: 557 | Додав: Оса | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: