Вітаю Вас, Гість

16:28
НАРАДА КЕРІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ ПЕРЕЯСЛАВ-ХМЕЛЬНИЦЬКОГО РАЙОНУ.

  

  15 січня 2014 року в приміщенні Переяслав-Хмельницького Будинку вчителя відбулась нарадакерівників закладів освіти Переяслав-Хмельницького району.

  На нараду був запрошений Фаль Олександр Вікторович начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій, який запропонував директорам шкіл співпрацю щодо запобігання виникнення надзвичайних ситуацій в шкільному середовищі та допомогу у вирішенні проблемних питань.

Начальник відділу освіти Дубина Таміла Анатоліївна провела підсумки роботи відділу освіти за І семестр навчального року і окреслила основні завдання на ІІ семестр 2013 – 2014 навчального року. Особлива увага приділялась реалізації в регіонах завдань Президента України щодо належного відзначенню 200-річного ювілею від дня Народження Тараса Шевченка та підготовці до відзначення Дня Соборності.

  Методистами методичного кабінету піднімалось питання про підсумки проведення ІІ (районного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів у 2013-2014 навчальному році та участь у ІІІ етапі олімпіад. Також звернули увагу директорів шкіл на посилення роботи з профілактики правопорушень серед неповнолітніх та вдосконалення роботи з патріотичного виховання в навчальних закладах Переяслав – Хмельницького району.

Переглядів: 398 | Додав: Оса | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: