Вітаю Вас, Гість

10:29
ГОДИНА ЗЕМЛІ 2016
 
Година Землі  — щорічна міжнародна подія, започаткована WWF (World Wide Fund for Nature, Всесвітнім фондом природи), котра проводиться останньої суботи березня, і закликає людей, організації та комерційні установи вимкнути необов'язкове світло та електричні пристрої на одну годину, щоб привернути увагу до екологічних проблем Планети. 

Вперше подія була організована Всесвітнім фондом природи Австралії та виданням The Sydney Morning Herald у 2007 році, та отримала світову підтримку у 2008.

Просимо вас підтримати цей глобальний заклик до рішучих дій у боротьбі зі зміною клімату, шляхом вимкнення світла та приладів о 20:30 19 березня 2016 року на 1 годину.

Такий захід, окрім символічного вимкнення світла на 60 хвилин, ставить наголос на необхідності та безумовній корисності щоденних дій кожного громадянина, компаній та уряду у сфері енергоефективності, збереження навколишнього природного середовища, ощадливого використання ресурсів задля подолання проблеми  екологічних проблем і досягнення гармонії з природою. Це дасть можливість кожному жителю Переяславщини зробити свій внесок у поліпшення загальної екологічної ситуації України.
Переглядів: 455 | Додав: Оса | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: