Вітаю Вас, Гість

18:23
Фінал районних змагань з футболу «Футбольні надії Київщини» серед учнів початкових класів ЗЗСО району. У нас - І місце !!!

На виконання Законів України "Про освіту", "Про фізичну культуру і спорт", календарного плану спортивно-масових заходів Київського обласного відділення комітету з фізичного виховання та спорту МОН України з метою зміцнення здоров’я та забезпечення рухової активності школярів та календарного плану спортивно-масових заходів Переяслав-Хмельницького району на 2018-2019 навчальний рік 18 жовтня 2018 року на базі В.Каратульської ЗОШ І-ІІІ ст.. були проведені  фінальні змагання з міні-футболу у двох вікових групах серед учнів (1-2, 3-4 кл.) ЗОШ І-ІІ ст., ЗОШ І-ІІІ ступенів «Футбольні надії Київщини» .

Від нашого закладу поїхала  одна команда учнів 1 і 2 класів  з тренером Самійленком А. . Після змагань  наші учні повернулися з перемогою , зайнявши І місце .Боротьба була запеклою. Діти були втомлені,  але задоволені і  раді.  В школі  відбулася лінійка  , на якій  прозвучало привітання від усіх, вручено грамоти ,медалі і кубок . Ми всі горді, що наші маленькі футболісти найкращі. Це Щава Максим  - капітан команди, Маліновська Аліна, Нанівська Настя, Сясько Вова, Сясько Вітя, Ігнатенко Олег і Попадич Сергій. Батько  двох спортсменів  Сясько  Володимир виявив бажання звозити  команду на змагання , за що йому дуже вдячні .

Переглядів: 333 | Додав: Оса | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: