Вітаю Вас, Гість

09:49
ДЕНЬ ПАМ'ЯТІ ТА ПРИМИРЕННЯ, ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ У ДРУГІЙ СВІТОВІЙ ВІЙНІ

Дорогі ветерани! Учасники Другої Світової війни! Шановні жителі Переяславщини!

    Сердечно вітаємо вас з днем доблесті і героїзму, ювілеєм великого подвигу патріотів – 70 річницею великої перемоги над німецько-фашистськими загарбниками!

    8 травня ми низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю тих, хто, нехтуючи смерть, зупинив фашистську навалу ціною власного життя. Ми складаємо глибоку шану всім, хто виборював перемогу в жорстоких боях і самовіддано трудився в тилу. Ми ніколи не забудемо, що на вашу долю випали і найважчі випробування в післявоєнні роки.

    Знаменний день 9 травня 1945 року особливо відзначений в історії людства. Проходять десятиліття, змінюються покоління, але велика перемога, як символ героїзму, військової слави і доблесті нашого народу, залишається навічно вписаною в героїчний літопис Вітчизни!

    Це свято - суміш печалі й радості. За чотири роки війни Україна заплатила за свою свободу, за право жити на своїй землі більше ніж десятьма мільйонами життів своїх синів і дочок. Це надзвичайно висока плата, щоб жити вільно на своїй незалежній землі. Це сама висока і єдина плата, яку ті люди могли зробити, і вони її зробили.

    У День Перемоги бажаємо вам міцного здоров’я, щастя і благополуччя, любові і шани, мирного і ясного неба та віри у славне майбутнє України! Нехай на нашій благословенній землі завжди панує мир, спокій та добро!

    Зі святом Перемоги!

Переглядів: 406 | Додав: Оса | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: